Ana Sayfa » Faaliyetlerimiz » Toplu İş Sözleşmeleri » SAKARYA/ARİFİYE BELEDİYESİ İLE TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

SAKARYA/ARİFİYE BELEDİYESİ İLE TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

Sendikamız ile Sakarya’ya bağlı Arifiye Belediyesi arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Toplu iş sözleşmesi Sakarya Şube Başkanımız Mehmet Mesut Gökdemir ile Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu arasında imzalanırken, üyelerimizin ücretlerinde ve sosyal haklarında iyileştirmeler yapıldı.

İmza töreninde konuşan Sakarya Şube Başkanımız Mehmet Mesut Gökdemir, “ Bu toplu iş sözleşmemizin başta belediyemize, sendikamıza ve tüm işçi arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Belediye Başkanımız, bizleri kırmadan belediyenin olanakları ölçüsünde, taleplerimizi karşılamaya çalıştı. Böylece toplu sözleşme görüşmelerimiz uzlaşı ile sonuçlandı. Ben tekrar hem sendikamız, hem de işçi arkadaşlarımız adına Sayın Başkanımız İsmail Karakullukçu’ya çok teşekkür ediyorum” dedi.

Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu ise, “Arifiye Belediyesi olarak bütçe olanaklarımızı en iyi şekilde kullanarak personellerimizle Arifiyelilere hizmet ediyoruz. Arifiye’mize hizmet üretmek için tüm kaynaklarımızı optimum düzeyde kullanmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.