Ana Sayfa » Faaliyetlerimiz » Toplu İş Sözleşmeleri » RİZE BELEDİYESİ VE RİBELSAN LTD. ŞTİ.’DE SÖZLEŞME SEVİNCİ

RİZE BELEDİYESİ VE RİBELSAN LTD. ŞTİ.’DE SÖZLEŞME SEVİNCİ

Sendikamız ile Rize Belediyesi ve Rize Belediyesi işritaki RİBELSAN LTD. ŞTİ. arasında bir süredir devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmeleri anlaşma ile sonuçlanarak imzalandı.

Bir yıl geçerli olacak toplu iş sözleşmeleri Rize Şube Başkanımız Mehmet Alaca ile Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin arasında imzalanırken, Rize Belediyesi’nde  ve Rize Belediyesi iştiraki RİBELSAN LTD. ŞTİ. bünyesinde çalışan üyelerimizin ücretlerine ilk altı ay %8, ikinci altı ay %10 zam yapıldı.

Emekçileri mağdur etmeyen Rize Belediye Başkanına teşekkür eden Rize Şube Başkanımız Mehmet Alaca, “Pandemi nedeniyle kısıtlı bir tören yapmak zorunda kaldık. İnşallah, önümüzdeki sözleşmede daha geniş kapsamlı bir tören yaparız. Yeni sözleşmemiz, sendikamıza, belediyemize ve işçilerimize hayırlı olsun” dedi.

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ise, imzalanan sözleşmenin üyelerimize hayırlı olması dileğinde bulundu.