Ana Sayfa » Faaliyetlerimiz » Toplu İş Sözleşmeleri » KAYSERİ / PINARBAŞI BELEDİYESİ İLE TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

KAYSERİ / PINARBAŞI BELEDİYESİ İLE TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

Sendikamız ile Kayseri’ye bağlı Pınarbaşı Belediyesi arasında bir süredir devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmeleri olumlu sonuçlanarak imzalandı.

Toplu iş sözleşmesine Kayseri Şube Başkanımız Serhat Çelik, Pınarbaşı Belediye Başkanı Memduh Uzunoğlu, iş yeri sendika temsilcimiz, belediye daire müdürleri ve üyelerimiz katıldı.

Toplu iş sözleşmesi töreninde konuşan Kayseri Şube Başkanımız Çelik, “HİZMET-İŞ Sendikası Kayseri Şube Başkanlığımızca, Pınarbaşı Belediyesi Unlu Mamüller Aş. ile bir süredir devam eden toplu iş sözleşme görüşmelerimiz bugün imza altına aldık. Toplu iş sözleşmemiz on dört ay olarak imza altına alınacaktır. Belediye Başkanımız başta olmak üzere, toplu iş sözleşmesinde emeği geçen müdürlerimize teşekkür ediyorum “ dedi.

İmza töreninde konuşan Pınarbaşı Belediye Başkanı Uzunoğlu ise, “Gece gündüz demeden Pınarbaşı’mız için alın teri döken arkadaşlarımızın ücretlerini elimizden geldiği kadar düzeltmeye çalışıyoruz. İmkânlarımız iyileştiği takdirde onlarında yüzlerini güldürmeye devam edeceğiz. Toplu iş sözleşmemiz ilçemize, arkadaşlarımıza ve sendikamıza hayırlı olsun “ dedi.