Ana Sayfa » Faaliyetlerimiz » Toplu İş Sözleşmeleri » KAYSERİ/HACILAR BELEDİYESİ’NDE TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

KAYSERİ/HACILAR BELEDİYESİ’NDE TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

Sendikamız ile Kayseri’ye bağlı Hacılar Belediyesi iştraki İmar A.Ş arasında bir süredir devam eden toplu iş sözleşme görüşmeleri anlaşma ile sonuçlanarak imza altına alındı.

Toplu iş sözleşmesi Kayseri Şube Başkanımız Serhat Çelik ve Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan arasında imzalandı.

Toplu iş sözleşmesi töreninde konuşan Kayseri Şube Başkanımız Çelik, “HİZMET-İŞ Sendikası Kayseri Şube Başkanlığımızca, Hacılar Belediye İmar A.Ş. ile bir süredir devam eden toplu iş sözleşme görüşmelerimizi bugün imza altına aldık. Toplu iş sözleşmemiz on dört ay geçerli olacaktır. Belediye başkanımız başta olmak üzere, toplu iş sözleşmesinde emeği geçen müdürlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan ise yapılan sözleşme görüşmelerinin kısa zamanda anlaşma ile sonuçlandığından dolayı mutlu olduğunu söyleyerek, “Belediyemize emek veren arkadaşlarımızın alın teri kurumadan haklarını zamanında vermeyi ilke edindik. Arkadaşlarımız aldıkları zamları da aileleriyle birlikte güle güle harcasınlar. Birlik beraberliğimiz daim olsun, toplu iş sözleşmemiz hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.