Ana Sayfa » Faaliyetlerimiz » Toplu İş Sözleşmeleri » KAYSERİ/AKKIŞLA BELEDİYESİ İLE TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

KAYSERİ/AKKIŞLA BELEDİYESİ İLE TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

Sendikamız HİZMET-İŞ ile Kayseri’ye bağlı Akkışla Belediyesi Personel Limited Şirketi arasında bir süredir devam eden toplu iş sözleşme görüşmeleri anlaşmayla sonuçlanarak imza altına alındı.

Akkışla Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleştirilen törene Kayseri Şube Başkanımız Serhat Çelik, Akkışla Belediye Başkanı Ayhan Arslan, belediye yöneticileri katıldı.

Toplu iş sözleşmesiyle ilgili açıklamada bulunan Kayseri Şube Başkanımız Serhat Çelik “Toplu iş sözleşmemizin yürürlüğe girmesiyle üyelerimizin ücretlerine ve sosyal haklara yüzde 16 oranında artış sağlandı. Bu vesileyle toplu iş sözleşmemizde emeği geçen Belediye Başkanımıza ve belediye yetkililerimize teşekkür ediyorum. İmza altına aldığımız sözleşmemizin belediyemize ve üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Akkışla Belediye Başkanı Ayhan Arslan da Belediyenin şartları dâhilinde ellerinden gelen en iyi zammı işçilerine verdiklerini belirterek, toplu iş sözleşmesinin her iki tarafa da hayırlı olması temennisinde bulundu.