Ana Sayfa » Faaliyetlerimiz » Toplu İş Sözleşmeleri » ÇORUM BELEDİYESİ’NDE TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ SEVİNCİ

ÇORUM BELEDİYESİ’NDE TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ SEVİNCİ

Sendikamız ile Çorum Belediyesi arasında bir süredir devam toplu iş sözleşmesi görüşmeleri anlaşmayla sonuçlanarak 6 Şubat 2020 tarihinde gerçekleştirilen törenle imzalandı.

Toplu iş sözleşmesi törenine Çorum Şube Başkanımız Mustafa Köroğlu, Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, iş yeri sendika temsilcimiz ve Çorum Belediyesi’nde çalışan üyelerimiz katıldı.

Sendikamız ile Çorum Belediyesi arasında iki yıllık imzalanan toplu iş sözleşmesine göre üyelerimizin ücretlerine birinci yıl %13, ikinci yıl ise %11 oranında zam yapılacak.

Toplu iş sözleşmesi imza töreninde konuşan Çorum Şube Başkanımız Mustafa Köroğlu, “Toplu iş sözleşmesinin imzalanmasında emeği geçen başta Çorum Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın’a, belediye başkan yardımcılarına ve iş yeri sendika temsilcime şahsım, yönetim kurulumuz ve üyelerimiz adına teşekkür ederim. İmzalanan toplu iş sözleşmesi Sendikamıza, Çorum Belediyesi’ne ve tüm çalışanlara hayırlı uğurlu olsun” dedi.