Ana Sayfa » Faaliyetlerimiz » Toplu İş Sözleşmeleri » ARDAHAN BELEDİYESİ’NDE ÜYELERİMİZİN ÜCRETLERİNE %40 ZAM

ARDAHAN BELEDİYESİ’NDE ÜYELERİMİZİN ÜCRETLERİNE %40 ZAM

Sendikamız ile Ardahan Belediyesi arasında bir süredir devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmeleri anlaşma ile sonuçlanarak imza altına alındı.

2 yıl geçerli olacak ve Ardahan Belediyesi’nde çalışan 68 kadrolu üyemizi kapsayan toplu iş sözleşmesi kapsamında, emekçilerin ücretlerine %40 oranında zam yapıldı.

Toplu iş sözleşmesi töreninde konuşan Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, “Sizlerin emekleriyle Ardahanlılara verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz. Bu yüzden el ele vererek çok çalışacağız ve Ardahan’ı geleceğe taşıyacağız. Ardahan’ın her sokağında, her mahallesinde alın terimiz olacak. Burada çok güzel ve mutlu bir tablo var. Böylesine güler yüzlü insanlar bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Yapılan toplu iş sözleşmesinin mesai arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.