Ana Sayfa » Faaliyetlerimiz » Toplu İş Sözleşmeleri » ANKARA/ŞEFERLİKOÇHİSAR BELEDİYESİ’NDE ÜYELERİMİZİN ÜCRETLERİNE ENFLASYON ÜZERİNDE ZAM

Sendikamız ile Ankara’ya bağlı Şereflikoçhisar Belediyesi Koçbel Ltd Şti. arasında bir süredir devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmeleri olumlu sonuçlanarak üç yıllık bağıtlandı.

Toplu iş sözleşmesi Ankara 5 No’lu Şube Başkanımız Murat Demirtaş ile Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Memiş Çelik arasında imzalanırken, üyelerimizin ücretlerine ve sosyal haklarına birinci yıl enflasyon oranı üzerinde, ikinci ve üçüncü yıllarda ise gerçekleşecek enflasyon oranında zam yapıldı.

Toplu iş sözleşmesi imza töreninde konuşan Ankara 5 No’lu Şube Başkanımız Murat Demirtaş, “Üyelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda bir toplu iş sözleşmesi imzaladık. HİZMET-İŞ olarak hedefimiz; üyelerimizin beklentilerine hakkaniyetli bir şekilde karşılık verebilmektir. Üyelerimizin daha iyi koşullarda çalışabilmeleri ve daha iyi ücretlerle çalışmaları için yorulmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Memiş Çelik ise, “Belediye olarak, zorlu pandemi şartlarında işçilerimizle birlikte çok çalıştık, çok çabaladık. Bugün imzalanan sözleşmeyle birlikte çalışanlarımıza olan minnetimizi göstermeye çalıştık. Sözleşmemizin herkese hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.