Ana Sayfa » Faaliyetlerimiz » Eğitim Yardımları » EĞİTİM YARDIMI ÖDEMELERİ HAKKINDAKİ BİLGİLERE NEREDEN ULAŞABİLİRİM?

EĞİTİM YARDIMI ÖDEMELERİ HAKKINDAKİ BİLGİLERE NEREDEN ULAŞABİLİRİM?

Gelen mesajlardan, maalesef, web sitemizin ve web sitemizde yer alan kayıtların dikkatli şekilde okunup anlaşılmadığı / dikkatlice incelenmediği anlaşılmaktadır.

linkindeki haberi ve EK’li dosyaları incelerseniz, EĞİTİM YARDIMI ÖDEMELERİMİZE ilişkin tüm bilgilerin web sitemizde var olduğunu ve ziyaretçilerin bilgisine sunulduğunu göreceksiniz.

2007-2008 Eğitim-Öğretim Yılı’nda halen/fiilen çalışan üyelerimizin önlisans, lisans, yüksek lisans ve doktora yapan öğrencilerine 200 YTL, açık öğretimde okuyan çocuklarına 100 YTL ve halen öğrenim hayatları devam etmekte olan üyelerimize ise 75 YTL, SOYADLARININ ILK HARFINE GÖRE, Z harfinden başlayarak ödenmektedir.

Eğitim yardımları, Genel Mali Sekreterliğimizce belirlenen program dahilinde Ocak-2008 itibariyle başlatılmış olup 05 Haziran 2008 tarihi itibariyle tamamlanmıştır.

Nisan-2008 ayına ilişkin 2 ayrı ödemeye ilişkin bilgilerini içeren kayıdın başlığı “Yüksek Öğrenime Devam Eden 856 Kişiye Daha Eğitim Yardımı Ödemeleri Yapıldı” şeklinde olup websitemiz anasayfasında yer almaktadır. Bu habere http://www.hizmet-is.org.tr/arsiv.asp?Id=1423&bl=-1&kt=undefined adresinden ulaşılabilir.

http://www.hizmet-is.org.tr/arsiv.asp?Id=1582&bl=-1&kt=undefined adresinde yayınlanan 2007-2008 Dönemi Eğitim Yardımı Ödemeleri Tamamlandı başlıklı haber ve EK’inde adresinde yer alan Excel dosyasını incelemeleri gerekmektedir.

Web sitemiz Türkçe bölümü ana sayfası sol tarafında yer alan SİTE İÇİ ARAMA kutucuğuna ve “eğitim yardımı” şeklinde anahtar kelimeler yazılarak da ilgili haberlere kolayca ulaşılabilir.

EK’li Excel dosyalarında ARA-BUL yapmak için, sözkonusu dosya açıldıktan sonra CTRL+F tuşlarına birlikte basılarak ARAMA penceresinin çıkması beklenir ve sonrasında kutucuğa SOYADI gibi size ait herhangi bir detay kullanılarak işlem tamamlanır.